Mariedamm IP
27 april 2011
18:45

Referat: Närkesberg/Mariedamms IK - Skyllbergs IK

En bra premiärmatch från våran sida. Vi började lite nervöst och hade lite positionsproblem i början av första halvlek. men efter lite omjusteringar så började vi ta över matchen, och ett mål kom också rättvist i slutet av halvleken, det var Filip. G som gjorde det. I andra halvleken spelade vi mycket bra och 2- 0 målet Danny styrning på ett skott från Petter kom lägligt i den press och fina spel vi hade just då. Allt eftersom tiden rann i väg för NIK/MIK så mattades spelet av och vi gjorde 3 - 0 ( Marcus. HJ) och 4 - 0 ( Abdu ). det som är roligt att se i år är inställningen på samtliga spelare, vi jobbar stenhårt för varandra och många av dom yngre spelarna har tagit stora steg in i seniorsammanhanget. En sådan här match måste man ge beröm till alla i laget och ett xtra beröm till Sebastian Pettersson och Petter Gärskog som visade vägen med sitt otroliga arbete på mittfältet samt till det unga försvaret med den evigt unge Affe som härförare.